Så fungerar det!

På Blomsterbolaget erbjuder vi växter till små och stora företag. Växter som du antingen köper eller hyr av oss men alltid får att skötselavtal till. Vi tillhandahåller ett stort sortiment av krukor, växter och belysning. Här på hemsidan hittar du ett urval av våra standardväxter att botanisera bland, men då placering och miljö kan påverka växternas trivsel, vill vi gärna besöka er för ett kostnadsfritt inspirationsmöte, så att vi kan erbjuda några förslag som passar i just era lokaler. 

Efter besöket återkopplar vi med ett par förslag, anpassade för just ert företag, som ni kan ta ställning till i lugn och ro.

Ring, maila eller fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig snarast!

VÅRA AVTAL

Vi erbjuder två olika avtal beroende på om ni vill köpa eller hyra växter av oss.

Skötselavtal: För er som har eller vill köpa era växter. Omfattar all skötsel samt växtgaranti.

Hyresavtal: För er som vill hyra era växter. Omfattar förutom hyra utav växter, krukor, belysningar, m.m. även skötsel med växtgaranti.

SKÖTSEL

Våra växtskötare kommer att besöka er regelbundet och ta hand om era växters behov. De sköter vattning, gödning, dammtorkning, beskärning och uppbindning.

Vår växtgaranti, innebär att vi utan extra debitering byter de växter som har förlorat sitt skönhetsvärde och gäller under förutsättning att överrenskommen placering, ljusförhållanden och övriga växtbetingelser inte ändrats.

BOKA BESÖK!