P O Andersson Konstruktionsbyrå

Med nyrenoverat kontor vid Solna Strand så kände vi att vi ville ta ett omtag även på de gröna växterna. Genom vårt långa samarbete med Blomsterbolaget fick vi vägledning vid val av såväl krukor, växter och belysning. Vi är mycket nöjda och intrycket när man kommer in i våra lokaler är industriellt men samtidigt varmt och speglar vår verksamhet och våra medarbetare perfekt.

/Birgitta Wilhelmsson, POAB 

Kulor2 trapp statlig myndighet

Statlig myndighet

När en statlig myndighet med ca 300 anställda skulle uppdatera sitt kontor från 80-90 talet vann vi upphandlingen. Blomsterbolaget har haft ett mångårigt samarbete med myndigheten och nu fick vi möjlighet att leverera gröna väggar, snyggt designade växtglober och ett stort antal rumsavdelande Fredskallor i sobert gråa växtkärl.
Förutom det estetiska värdet av ett grönt kontor arbetar vi med växter som har hög tillväxt för maximalt syreutbyte, säkerställt av väl anpassad belysning och skräddarsydda lösningar för bevattning.
Synnerligen lyckat!

Grön vägg

En 4 meter hög grön vägg är centrum i trapphuset. Snyggt designade blomsterglober balanserar rummet och ger ett modernt intryck till kontoret.